Szkolenia ISO 9001Szkolenia ISO 9001Szkolenia ISO 9001Szkolenia ISO 9001
  • E-SZKOLENIA
    • ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ
      ISO 9001
      • RÓŻNICE I PODOBIEŃSTWA ISO 9001:2008/ ISO 9001:2015
    • BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCI
      • WYMAGANIA DOBREJ PRAKTYKI PRODUKCYJNEJ ORAZ HIGIENICZNEJ DLA BRANŻY SPOŻYWCZEJ
      • WDROŻENIE SYSTEMU HACCP – DOKUMENTOWANIE SYSTEMU
    • BEZPIECZEŃSTWO INFORMACJI
      • SYSTEM ZARZĄDZANIA BEZPIECZEŃSTWEM INFORMACJI ZGODNY Z WYMAGANIAMI
        ISO/ IEC 27001
  • STREFA KLIENTA
    • INSTRUKCJA UŻYTKOWANIA PLATFORMY E-LEARNINGOWEJ
    • INFORMACJE O PŁATNOŚCIACH
    • RODO
  • KONTAKT
  • ZALOGUJ SIĘ

Wymagania Dobrej Praktyki Produkcyjnej oraz Higienicznej dla branży spożywczej

    Home Wymagania Dobrej Praktyki Produkcyjnej oraz Higienicznej dla branży spożywczej

    SZKOLENIE Z ZAKRESU DOBREJ PRAKTYKI PRODUKCYJNEJ ORAZ HIGIENICZNEJ

    W celu zapisania się na szkolenie, prosimy o zarejestrowanie użytkownika na platformie e-szkoleniowej

    W przypadku problemów z rejestracją na platformie e-szkoleniowej, prosimy o zapoznanie się z Instrukcją użytkowania

    zarejestruj siękontakt

    Dla kogo jest to szkolenie?

    Szkolenie skierowane jest do osób, które są na początku drogi prowadzącej do zapewnienia bezpieczeństwa żywności. Szkolenie krok po kroku wprowadza w zagadnienia GMP oraz GHP i umożliwia dostosowanie do każdego rodzaju usługi związanego z branżą spożywczą. Stanowi podstawę do wprowadzenia kolejnych systemów.

    Wymagania Dobrej Praktyki Produkcyjnej oraz Higienicznej dla branży spożywczej

    CELE

    1. Zapoznanie uczestników z wymaganiami GMP i GHP

    2. Wyjaśnienie wymań dobrych praktyk

    3. Przedstawienie proponowanych rozwiązań

    4. Umożliwienie wdrożenia GMP i GHP w firmie

    KORZYŚCI

    1. Właściwa interpretacja wymagań

    2. Spełnienie wymagań wynikających z przepisów prawa oraz jednostek inspekcyjnych

    3. Uzyskanie kompetencji z zakresu GMP i GHP potwierdzonych stosownym zaświadczeniem

    4. Uzyskanie dostępu do materiałów i wzorów dokumentów stosowanych w ramach GMP/ GHP

    5. Możliwość skompletowania dokumentacji GMP i GHP dla swojej firmy

    Program szkolenia:

    1. GMP/ GHP – wyjaśnienie pojęć
    2. GMP/ GHP – obszary działania
    3. Omówienie wymagań GHP
    4. Omówienie wymagań GMP
    5. Dokumentowanie systemu
    6. Podsumowanie – “Dekalog postępowania”
    szkolenie-gmp

    Specyfikacja e-szkolenia:

    1. Wymagania Dobrej Praktyki Produkcyjnej oraz Higienicznej dla branży spożywczej

    Grupa:

    Cel:

    Grupa docelowa:

    Język:

    Rodzaj:

    Materiały dodatkowe:

    Szacunkowy czas trwania:

    Liczba plansz:

    Koszt:

    Czas dostępu do szkolenia:

    Uwagi:

    Bezpieczeństwo żywności

    Zapoznanie uczestników z wymaganiami GMP i GHP oraz umożliwienie ich implementacji w firmach będących uczestnikami łańcucha spożywczego

    Osoby które są na początku drogi prowadzącej do zapewnienia bezpieczeństwa żywności. Właściciele, kierownicy, Szefowie kuchni.
    Nie jest wymagana wcześniejsza znajomość zagadnień z zakresu bezpieczeństwa żywności

    polski

    Prezentacja z narracją

    Tak.
    Kompletna przykładowa dokumentacja GMP i GHP wraz z przykładowymi formularzami. Dokumentacja jest opracowana
    i załączona w edytowalnych plikach co umożliwia jej dostosowanie do potrzeb firmy – jeśli jest taka potrzeba.
    Załączona dokumentacja wspierana wiedzą przekazaną podczas szkolenia umożliwi użytkownikowi samodzielne wdrożenie GMP i GHP w firmie. Dodatkowo dołączona została prezentacja szkoleniowa w formacie pdf.

    Ok 40 minut

    45

    Cena netto: 150,00 zł, VAT 23% = 34,50 zł. Cena brutto = 184,50 zł

    30 dni – „Czas dostępu do szkolenia liczony nie od momentu zakupu, a od momentu udostępnienia szkolenia użytkownikowi.
    Ze szkolenia można korzystać przez 7 dni w tygodniu, 24 godziny na dobę z każdego miejsca z dostępem do internetu”

    Na zakończenie z systemu generowane jest imienne zaświadczenie dla użytkownika

    Zarejestruj się i skorzystaj z e-szkolenia

    SZKOLENIE Z ZAKRESU DOBREJ PRAKTYKI PRODUKCYJNEJ ORAZ HIGIENICZNEJ

    W celu zapisania się na szkolenie, prosimy o zarejestrowanie użytkownika na platformie e-szkoleniowej

    W przypadku problemów z rejestracją na platformie e-szkoleniowej, prosimy o zapoznanie się z Instrukcją użytkowania

    zarejestruj siękontakt

    WYBIERZ NASZE SZKOLENIE I UZYSKAJ

    Specjalne upusty oraz możliwość negocjacji cen w przypadku większej ilości chętnych z ramienia jednej firmy lub instytucji

    Enter Author name.
    Enter author information.

    Rabaty na kolejne szkolenie prezentowane w ramach portalu e-learning.aqpsoft.eu

    Enter Author name.
    Enter author information.

    Dostęp do materiałów szkoleniowych przez użytkowników aż przez 30 dni

    Enter Author name.
    Enter author information.

    Interfejs użytkownika dodatkowego pozwalającego na monitorowanie własnych działań edukacyjnych

    Enter Author name.
    Enter author information.

    Zarządzanie użytkownikami dodatkowymi oraz zakupionymi szkoleniami (np. ich przypisywanie użytkownikom) za pomocą przyjaznej platformy dla administratora konta (użytkownika głównego)

    Enter Author name.
    Enter author information.

    Nadzorowanie wykorzystania zakupionych szkoleń przez pracowników, którym te szkolenia zostały przypisane

    Enter Author name.
    Enter author information.

    Wszystkie prawa zastrzeżone przez AQP Sp. z o.o.
    • BEZPIECZEŃSTWO INFORMACJI
    • BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCI
    • E-szkolenia
    • ISO 9001:2015
      • Różnice i podobieństwa ISO 9001:2008/ ISO 9001:2015
    • Kontakt
    • Polityka cookies
    • Strefa Klienta
      • Instrukcja użytkowania platformy e-learningowej
      • Płatności
    • System Zarządzania Bezpieczeństwem Informacji zgodny
      z wymaganiami ISO/ IEC 27001
    • Szkolenia ISO 9001
    • Wdrożenie systemu HACCP – dokumentowanie systemu
    • Wymagania Dobrej Praktyki Produkcyjnej oraz Higienicznej dla branży spożywczej
    Szkolenia ISO 9001
    Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie plików cookies. dowiedz się więcej.