W przypadku problemów z rejestracją na platformie e-szkoleniowej, prosimy o zapoznanie się z Instrukcją użytkowania
W przypadku problemów z rejestracją na platformie e-szkoleniowej, prosimy o zapoznanie się z Instrukcją użytkowania
Bezpieczeństwo żywności
Zapoznanie uczestników z wymaganiami GMP i GHP oraz umożliwienie ich implementacji w firmach będących uczestnikami łańcucha spożywczego
Osoby które są na początku drogi prowadzącej do zapewnienia bezpieczeństwa żywności. Właściciele, kierownicy, Szefowie kuchni.
Nie jest wymagana wcześniejsza znajomość zagadnień z zakresu bezpieczeństwa żywności
polski
Prezentacja z narracją
Tak.
Kompletna przykładowa dokumentacja GMP i GHP wraz z przykładowymi formularzami. Dokumentacja jest opracowana
i załączona w edytowalnych plikach co umożliwia jej dostosowanie do potrzeb firmy – jeśli jest taka potrzeba.
Załączona dokumentacja wspierana wiedzą przekazaną podczas szkolenia umożliwi użytkownikowi samodzielne wdrożenie GMP i GHP w firmie. Dodatkowo dołączona została prezentacja szkoleniowa w formacie pdf.
Ok 40 minut
45
Cena netto: 150,00 zł, VAT 23% = 34,50 zł. Cena brutto = 184,50 zł
30 dni – „Czas dostępu do szkolenia liczony nie od momentu zakupu, a od momentu udostępnienia szkolenia użytkownikowi.
Ze szkolenia można korzystać przez 7 dni w tygodniu, 24 godziny na dobę z każdego miejsca z dostępem do internetu”
Na zakończenie z systemu generowane jest imienne zaświadczenie dla użytkownika
Bezpieczeństwo żywności
Przedstawienie i omówienie wymagań dotyczących systemu HACCP wraz z prezentacją przykładowej dokumentacji. Umożliwienie implementacji systemu HACCP w firmie
Osoby, które posiadają funkcjonujący system GMP/ GHP lub osób na będących na początku wdrażania systemu bezpieczeństwa żywności. Właściciele , kierownicy, Szefowie kuchni potencjalni pełnomocnicy
polski
Prezentacja z narracją
Tak.
Kompletna przykładowa dokumentacja systemu HACCP wraz z przykładowymi formularzami. Dokumentacja jest opracowana i załączona w edytowalnych plikach co umożliwia jej dostosowanie do potrzeb firmy – jeśli jest taka potrzeba.
Załączona dokumentacja wspierana wiedzą przekazaną podczas szkolenia umożliwi użytkownikowi samodzielne wdrożenie systemu HACCP w firmie.
60 minut
77
Dostępny już wkrótce
30 dni – „Czas dostępu do szkolenia liczony nie od momentu zakupu, a od momentu udostępnienia szkolenia użytkownikowi.
Ze szkolenia można korzystać przez 7 dni w tygodniu, 24 godziny na dobę z każdego miejsca z dostępem do internetu”
Na zakończenie z systemu generowane jest imienne zaświadczenie dla użytkownika