Szkolenia ISO 9001Szkolenia ISO 9001Szkolenia ISO 9001Szkolenia ISO 9001
  • E-SZKOLENIA
    • ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ
      ISO 9001
      • RÓŻNICE I PODOBIEŃSTWA ISO 9001:2008/ ISO 9001:2015
    • BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCI
      • WYMAGANIA DOBREJ PRAKTYKI PRODUKCYJNEJ ORAZ HIGIENICZNEJ DLA BRANŻY SPOŻYWCZEJ
      • WDROŻENIE SYSTEMU HACCP – DOKUMENTOWANIE SYSTEMU
    • BEZPIECZEŃSTWO INFORMACJI
      • SYSTEM ZARZĄDZANIA BEZPIECZEŃSTWEM INFORMACJI ZGODNY Z WYMAGANIAMI
        ISO/ IEC 27001
  • STREFA KLIENTA
    • INSTRUKCJA UŻYTKOWANIA PLATFORMY E-LEARNINGOWEJ
    • INFORMACJE O PŁATNOŚCIACH
    • RODO
  • KONTAKT
  • ZALOGUJ SIĘ

BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCI

    Home BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCI

    BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCI

    W celu zapisania się na szkolenie, prosimy o zarejestrowanie użytkownika na platformie e-szkoleniowej

    W przypadku problemów z rejestracją na platformie e-szkoleniowej, prosimy o zapoznanie się z Instrukcją użytkowania

    zarejestruj siękontakt

    Specyfikacje e-szkoleń:

    1. Wymagania Dobrej Praktyki Produkcyjnej oraz Higienicznej dla branży spożywczej

    Grupa:

    Cel:

    Grupa docelowa:

    Język:

    Rodzaj:

    Materiały dodatkowe:

    Szacunkowy czas trwania:

    Liczba plansz:

    Koszt:

    Czas dostępu do szkolenia:

    Uwagi:

    Bezpieczeństwo żywności

    Zapoznanie uczestników z wymaganiami GMP i GHP oraz umożliwienie ich implementacji w firmach będących uczestnikami łańcucha spożywczego

    Osoby które są na początku drogi prowadzącej do zapewnienia bezpieczeństwa żywności. Właściciele, kierownicy, Szefowie kuchni.
    Nie jest wymagana wcześniejsza znajomość zagadnień z zakresu bezpieczeństwa żywności

    polski

    Prezentacja z narracją

    Tak.
    Kompletna przykładowa dokumentacja GMP i GHP wraz z przykładowymi formularzami. Dokumentacja jest opracowana
    i załączona w edytowalnych plikach co umożliwia jej dostosowanie do potrzeb firmy – jeśli jest taka potrzeba.
    Załączona dokumentacja wspierana wiedzą przekazaną podczas szkolenia umożliwi użytkownikowi samodzielne wdrożenie GMP i GHP w firmie. Dodatkowo dołączona została prezentacja szkoleniowa w formacie pdf.

    Ok 40 minut

    45

    Cena netto: 150,00 zł, VAT 23% = 34,50 zł. Cena brutto = 184,50 zł

    30 dni – „Czas dostępu do szkolenia liczony nie od momentu zakupu, a od momentu udostępnienia szkolenia użytkownikowi.
    Ze szkolenia można korzystać przez 7 dni w tygodniu, 24 godziny na dobę z każdego miejsca z dostępem do internetu”

    Na zakończenie z systemu generowane jest imienne zaświadczenie dla użytkownika

    Zarejestruj się i skorzystaj z e-szkolenia

    2. Wdrożenie systemu HACCP - dokumentowanie systemu

    Grupa:

    Cel:

    Grupa docelowa:

    Język:

    Rodzaj:

    Materiały dodatkowe:

    Szacunkowy czas trwania:

    Liczba plansz:

    Koszt:

    Czas dostępu do szkolenia:

    Uwagi:

    Bezpieczeństwo żywności

    Przedstawienie i omówienie wymagań dotyczących systemu HACCP wraz z prezentacją przykładowej dokumentacji. Umożliwienie implementacji systemu HACCP w firmie

    Osoby, które posiadają funkcjonujący system GMP/ GHP lub osób na będących na początku wdrażania systemu bezpieczeństwa żywności. Właściciele , kierownicy, Szefowie kuchni potencjalni pełnomocnicy

    polski

    Prezentacja z narracją

    Tak.
    Kompletna przykładowa dokumentacja systemu HACCP wraz z przykładowymi formularzami. Dokumentacja jest opracowana i załączona w edytowalnych plikach co umożliwia jej dostosowanie do potrzeb firmy – jeśli jest taka potrzeba.
    Załączona dokumentacja wspierana wiedzą przekazaną podczas szkolenia umożliwi użytkownikowi samodzielne wdrożenie systemu HACCP w firmie.

    60 minut

    77

    Dostępny już wkrótce

    30 dni – „Czas dostępu do szkolenia liczony nie od momentu zakupu, a od momentu udostępnienia szkolenia użytkownikowi.
    Ze szkolenia można korzystać przez 7 dni w tygodniu, 24 godziny na dobę z każdego miejsca z dostępem do internetu”

    Na zakończenie z systemu generowane jest imienne zaświadczenie dla użytkownika

    Wszystkie prawa zastrzeżone przez AQP Sp. z o.o.
    • BEZPIECZEŃSTWO INFORMACJI
    • BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCI
    • E-szkolenia
    • ISO 9001:2015
      • Różnice i podobieństwa ISO 9001:2008/ ISO 9001:2015
    • Kontakt
    • Polityka cookies
    • Strefa Klienta
      • Instrukcja użytkowania platformy e-learningowej
      • Płatności
    • System Zarządzania Bezpieczeństwem Informacji zgodny
      z wymaganiami ISO/ IEC 27001
    • Szkolenia ISO 9001
    • Wdrożenie systemu HACCP – dokumentowanie systemu
    • Wymagania Dobrej Praktyki Produkcyjnej oraz Higienicznej dla branży spożywczej
    Szkolenia ISO 9001
    Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie plików cookies. dowiedz się więcej.